Sunless Beauty

& More 

Informatie over spray tanning:

Een spray tan bestaat uit twee delen, DHA het stofje wat je bruin kleurt en een bronzer.  DHA of Dihydroxyacetone is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product. Het is een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. Het zit in concentraties van 6% tot 14% verwerkt in mijn tanning vloeistoffen.


DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid waardoor deze bruin kleurt, je kan het een beetje vergelijken met een appel die je in tweeën snijd, en die dan aan de lucht blootstelt, deze zal na enige tijd ook bruin verkleuren. 


DHA heeft een ontwikkelingstijd en afhankelijk voor welke kleur of product u kiest is deze tijd 1 tot 12 uur, en omdat u als klant graag meteen resultaat ziet, wordt er aan de spray tan een bronzer toegevoegd in de kleur van uw gekozen teint. Als u dan gaat douchen, spoelt u de bronzer eraf en blijft de "echte" kleur over. Omdat DHA reageert op uw unieke huid zal bij iedereen de spray tan een iets andere teint geven.


Is spray tanning voor iedereen geschikt? Ja in principe wel, het is net zo veilig als bodylotion op smeren, airbrush tanning kan niet worden niet toegepast bij mensen met psoriasis, (natte) eczeem, of een extreem droge huid.


Heeft u twijfels of vragen? Neem dan contact met mij op, ik zal u graag te woord staan!


Ik werk alleen met High end professionele producten van de merken Sjolie en SiennaX  deze zijn organisch, vegan, paraben vrij en niet op dieren getest!

Heeft u nog nooit een spray tan ondergaan en wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? 

dan heb ik  hier een algemeen Sienna X spray tanning filmpje